CONDITII DE GARANTIE

Toate produsele Ramona Popescu Jewelry sunt insotite de un Certificat de Calitate, care atesta proprietatile acestora: titlu aliaj, grame, piatra, carate piatra etc.

Produsele marca Ramona Popescu Jewelry sunt lucrate interal manual, utilizand metodele artizanale specifice bijuteriei clasice si contemporane.  Bijuteriile pot prezenta diverse particularitati de textura si culoare, neregularitati, mici diferente de culoare a metalului, sau alte particularitati. Acestea nu pot fi considerate defecte ci, dimpotriva, ca semne distinctive ale produselor. Tocmai aceste particularitati naturale confera identitate si sporesc valoarea fiecarei bijuterii Ramona Popescu Jewelry.

Prin Certificatul de Calitate, Ramona Popescu Jewelry atesta atat calitatea produsului furnizat, cat si faptul ca acesta este conform standardelor internationale ce definesc clasa de bijuterie din care face parte. In cazul bijuteriilor cu pietre pretioase, daca se constata desprinderea sau caderea uneia sau a mai multor pietre pretioase incrustate, acestea vor fi inlocuite, in termen rezonabil, de catre producator, in situatia in care deteriorarea bijuteriei nu este imputabila cumparatorului.

Garantia bijuteriilor Ramona Popescu Jewelry devine nula in cazul deteriorarilor cauzate de accidente, purtare neglijenta sau necorespunzatoare, nerespectarea termenilor de utilizare inscrisi pe certificatul de garantie, dar si a oricaror altor factori independenti de defectele de material sau manopera.

Produsele aflate in termen de garantie si cu defecte vor fi, conform OG nr. 21/1992 revizuita, fie reparate gratuit, fie inlocuite, in cazul in care se va confirma ca deteriorarea reclamata a fost cauzata de un defect de manopera. Chiar si in situatia inlocuirii produsului insa, nu se poate garanta livrarea unui model identic, ci doar a unui produs similar si, bineinteles, cu o valoare echivalenta.

Certificatul de garantie

Prezentul certificat de garantie este emis de catre SC CRAFTYZZART S.R.L., CIF 37215150, J40/4574/2017, si atesta ca produsele marca RAMONA POPESCU JEWELRY – inele, cercei, bratari, coliere, pandative – sunt lucrate manual, respectand parametrii si cerintele de calitate impuse de normele legale in vigoare.

Perioada de garantie oferita este de 30 de zile de la data achizitionarii produsului, acesta putand fi schimbat doar daca nu a fost purtat intre timp. Drepturile consumatorului, conforme cu O.G. nr.21/1992 republicata si legea 449/2003, nu sunt afectate de termenii de garantie inscrisi in prezentul certificat de garantie.

Recomandari de pastrare, purtare si intretinere

Pentru a intretine corect si a va putea bucura cat mai mult timp de bijuteriile RAMONA POPESCU JEWELRY, va recomandam sa:

  • Depozitati bijuteriile in cutiile in care le-ati achizitionat sau in cutii speciale pentru bijuterii din lemn, carton, in, bumbac – NU din polyester sau alte material sintetice.
  • Stergeti intotdeauna bijuteriile, dupa purtate, inainte de a le depozita in cutia lor, cu o carpa moale, curata.
  • Manevrati si purtati cu grija orice bijuterie incrustata cu pietre sau cu perle, montura acestora fiind destul de vulnerabila la socurile mecanice.
  • Nu purtati bijuteriile in timpul unor activitati casnice, brute, sau a oricaror altor activitati prin care acestea pot intra in contact cu substante pe baza de sulf.
  • Nu purtati bijuteriile atunci cand faceti sport sau desfasurati orice fel de activitati fizice.
  • Nu purtati bijuteriile la dus, la piscina sau la mare.
  •  
  • Evitati contactul bijuteriilor cu orice fel de substante chimice, parfumuri sau creme de piele, fixativ pentru par, produse pe baza de clor sau sulf, pentru a le proteja de riscul erodarii metalului sau, din nou, al pierderii stralucirii si al deteriorarii culorii.
  • Aveti in vedere faptul ca gradul de matuire al bijuteriei poate varia de la un purtator la altul, in functie de pielea acestuia, dar si de rutina de ingrijire a pielii pe care acesta o adopta.

 

 

CONDITII DE LIVRARE

 

Ramona Popescu Jewelry asigura expedierea in primele trei zile lucratoare a produselor achizitionate in cadrul magazinului nostru care se afla in stoc.

Taxa de transport, ce se adauga pretului produsului comandat, este de 20 lei pentru livrarea in Romania. iar pentru celelalte tari este calculata personalizat in momentul plasarii comenzii.

In cazul in care adresa de livrare este in afara ariei de acoperire a retelei de curierat, pot fi percepute taxe suplimentare, ce vor fi comunicate in prealabil cumparatorului.

Pe teritoriul Romaniei produsele sunt livrate prin retele de curierat Fan Curier, Urgent Curier,  Nemo Express, DPD etc.

Imediat ce produsul a fost expediat veti primi pe mail numarul de AWB.

Comenzile internationale sunt livrate prin Express DHL.

Durata de transport a comenzilor poate varia in functie de conditiile prestatorului de servicii.

Expedierile beneficiaza de asigurarea produsului livrat in proportie de 100%.